Komoda EVERGREEN K13/EG

Akcijska cena 335,92 € Redna cena 419,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 10.78 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
KOMODA EVERGREEN K13/EG
Komoda v rustikalnem stilu, ki prostor spremeni v mirno in prijetno okolje. Dimenzije: (š/v/g) 131x88x48 cm.

Komoda EVERGREEN K13/EG - Jela

Klasična komoda iz serije EVERGREEN je zelo kvalitetne izdelave in klasičnega videza. Komoda je izdelana pri priznanem podjetju Jela. Prijetna barvna kombinacija slonokoščene in polarnega bora v prostor prinaša toplino in eleganco. Komoda je razdeljena na tri predale in ena vrata, za katerimi se nahajata polici. 

Spalnica Evergreen je primeren za ljubitelje klasičnega retro stila. Vsi elementi iz pohištvene serije Evergreen imajo vgrajen sistem mehkega zapiranja. Pohištvo lahko po želji kombinirate z ostalimi elementi iz serije Evergreen.

Opis:

 • kvalitetno pohištvo (25mm)
 • ena vrata
 • trije predali
 • mehko zapiranje
 • notranjost bela

Barva: slonova kost/polarni bor

Dimenzije: (š/v/g) 131x88x48 cm

Oglejte si še drugo pohištvo iz kolekcije Evergreen.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  Komoda VIDA
 2. -20%
  Nizka komoda VIDA
 3. -21%
  Komoda PIANO K180-3K1F/PN
 4. -20%
  Komoda STELA-K3S - Jela