Omara EVERGREEN P2/EG

Akcijska cena 501,42 € Redna cena 589,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 12.46 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
OMARA EVERGREEN P2/EG

Dvodelna omara s klasičnim odpiranjem iz kolekcije Evergreen. V beli barvi in rustikalnem videzu.

Omara EVERGREEN P2/EG - Jela

Klasična dvodelna omara iz serije EVERGREEN je zelo kvalitetne izdelave in klasičnega videza. Omara je izdelana pri priznanem podjetju Jela. Prijetna barvna kombinacija slonokoščene in polarnega bora v prostor prinaša toplino in eleganco. V notranjosti omare se nahajata dve polici in drog za obešanje oblačil. 

Spalnica Evergreen je primeren za ljubitelje klasičnega retro stila. Pohištvo lahko po želji kombinirate z ostalimi elementi iz serije Evergreen.

Opis:

 • kvalitetno pohištvo (25mm)
 • dve polici
 • en drog
 • mehko zapiranje
 • notranjost bela

Barva: slonova kost/polarni bor

Dimenzije(š/v/g): 131x224x58 cm

Oglejte si še ostale omare iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -15%
  Omara FORTUNA F2
 2. -15%
  Omara IVA 3K
 3. -15%
  Omara GALA P22/GL - Jela
 4. -15%
  Omara JOY-G32 - Jela
 5. -15%
  Omara IVA K2 POL
 6. -15%
  Omara KINDER 2V3F