1. Stilsko dovršene kuhinje Jela

  Stilsko dovršene kuhinje Jela

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

   

  Stilsko dovršene kuhinje Jela

   

   

  Družinsko podjetje Jela je na trgu prisotno že od leta 1991. Iz majhnega podjetja, se je skozi leta razvilo v prepoznavno podjetje z jasno vizijo, moderno tehnologijo in nenehno težnjo po izboljšavah. Podjetje je prepoznavno po svoji odlični ponudbi kuhinj Jela, ki končnemu kupcu nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

   

   

   

  Kuhinje Jela so zasnovane premišljeno in praktično, upoštevajoč različne življenjske stile posameznika. V ponudbi imajo veliko število standardiziranih elementov, s katerimi lahko po meri ustvarite svojo sanjsko kuhinjo. Vsi elementi imajo vgrajen sistem mehkega zapiranja. UV lak uporablj

  Preberite več
 2. Pohištvo Jela odlikujejo kvaliteta, vzdržljivost ter prijaznost do okolja

  Pohištvo Jela odlikujejo kvaliteta, vzdržljivost ter prijaznost do okolja

  Pohištvo Jela odlikujejo kvaliteta ter prijaznost do okolja

  Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja.

   

  Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

  Preberite več
 3. Sedežna garnitura U ali L za različne dnevne sobe

  Sedežna garnitura U ali L za različne dnevne sobe

  Sedežna garnitura U ali L za različne dnevne sobe

   

  Sedežna garnitura U je še posebej priljubljena med strankami, ki imajo majhna stanovanja in jih bi radi maksimalno izkoristili. Z enim kosom pohištva tako zadovoljite večje število potreb - od sedenja na kavču s knjigo v roki, do ležanja in spremljanja televizijskega ekrana pa do spanja gostov na dodatnem ležišču. Sedežna garnitura v obliki črke U ali L je tako izredno pomemben kos pohištva, kjer je pomembno, da se odločite pametno. Dober kavč bo tako zdržal še vrsto let po nakupu, ki ga boste uporabljali popolnoma enako kot prvi dan. Seveda pa je, tako kot pred vsakim večjim nakupom, potreben razmislek, da bo vaša odločitev resnično pametna in zadovoljila vse vaše potrebe.

  Preberite več
 4. Kotna sedežna garnitura z ležiščem za vsako možno situacijo

  Kotna sedežna garnitura z ležiščem za vsako možno situacijo

  Kotna sedežna garnitura z ležiščem za vsako možno situacijo

  Kotne sedežne garniture z ležiščem so odlična izbira za tiste, ki želijo v svojem dnevnem prostoru združiti udobje in funkcionalnost. Običajno so sestavljene iz dveh ali več delov, ki se lahko prilagajajo različnim postavitvam in omogočajo veliko mero prilagodljivosti. Poleg tega so kotne sedežne garniture z ležiščem idealne za goste, saj se lahko enostavno spremenijo v prostorno ležišče za spanje. Na voljo so v različnih barvah, materialih in slogih, zato se lahko prilagodijo različnim okusom in dekorjem dnevne sobe. S svojo funkcionalnostjo in estetiko so kotne sedežne garniture z ležiščem odlična izbira za vsak dom.

  Preberite več
 5. Vrhunsko podjetje vrtnega pohištva NARDI

  Vrhunsko podjetje vrtnega pohištva NARDI

  Natalija K., Šmigoc d.o.o.

   

  Vrhunsko podjetje vrtnega pohištva NARDI

   

   

  Vizija podjetja Nardi:

  Zaradi poglobljenega iskanja najboljšega dizajna in kakovosti proizvajalec Nardi že več kot 30 let izdeluje pohištvo iz smole za zunanjo uporabo, primerno tako za stanovanjske kot poslovne prostore.

  Nardi je osredotočen na oblikovanje svojih produktov, glavni moto je sprostitev na prostem, želja po skupnem preživljanju in uživanju prostega časa. Nardi je ambasador italijanskega stila po vsem svetu. Tako Nardi svoje vrtno pohištvo proizvaja in oblikuje po konceptu življenjskega sloga, sestavljen iz sonca, deljenja in drobnih vsakodnevnih užitkov, ki se izražjo skozi vesele barve in preproste oblike.

  Prozvajalec Nardi, pri proizvodnji in oblikovanju svojih izdelkov sledi predvsem

  Preberite več
 6. Vrtni stoli NET popularnega proizvajalca NARDI

  Vrtni stoli NET popularnega proizvajalca NARDI

  Sandra o., Šmigoc d.o.o.

   

  Vrtni stoli NET popularnega proizvajalca NARDI

   

   

  Stol Net je očarljiv in osupljiv. Je res dober, nepogrešljiv dodatek k pestri ponudbi Nardi izdelkov.

  Naslanjač Net italijanskega družinskega podjetja Nardi izgleda odlično na vrtu, terasi ali balkonu in zagotavlja udobje s svojim velikodušnim sedežem in naslonjali za roke.

   

  Izdelan je kot monoblok iz enega kosa, kar mu daje stabilnost in vzdržljivost. Stoli Net so izdelani iz smole iz steklenih vlaken z UV dodatki, preluknjanega z vzorcem kvadratnih in zaobljenih rež, ki tvorijo "mrežo", kot je sedež in naslonjalo za hrbet. Nad tridimenzionalno površino je popolna okrasna mreža ohišja videti rahlo mat, rahlo zaobljena in zelo prijetna na dotik. Obod vrtnih stolov Net je obrobljen s pravokotnim trakom, ki vas kar vab

  Preberite več
Stran