1. Vrtne mize RIO

  Raztegljive vrtne mize RIO je mogoče naročiti v treh barvnih izvedbah: antracit (črna), tortora (svetlo rjava) in bianco (bela) barva. Vse te barvne izvedbe lahko poljubno kombiniramo z različnimi vrtnimi stoli. Vrtni stoli Nardi se tako poljubno izberejo v željeni barvi s poljubnimi blazinami, da se kar najbolje ujemajo z vrtnimi mizami RIO.
  Preberite več
 2. Kako izbrati pravo ležišče - vzmetnico

  Najširšo skupino ležišč predstavljajo ležišča z žepkastim vzmetenjem. Takšna ležišča poskrbijo za natančno podporo v ledvenem in vratnem predelu. Glavna prednost ki jo boste občutili, je sposobnost optimalne podpore telesu, kar pomeni, da bo vaša hrbtenica ves čas spanja poravnana in v pravilni legi, mišice pa bodo sproščene. Splošno gledano je to ležišče primerno za vse ljudi.
  Preberite več
 3. Vrtno pohištvo Nardi

  Vrtno pohištvo Nardi ponuja pestro izbiro različnih kosov vrtnega pohištva. Njihova ponudba obsega 180 vrhunskih kosov vrtnega pohištva v klasični italijanski izvedbi s pridihom moderne dobe. Primerni so za vse starostne skupine, ki bi želeli na svoj vrt vnesti drzno, kvalitetno in vsestransko vrtno pohištvo, ob tem pa nemoteno uživati.
  Preberite več
 4. Pohištvo JELA

  Jela Jagodina je podjetje iz Srbije in ustvarja svojo zgodbo o pohištvu vse od leta 1991. Začelo se je z idejo in željo, da bi ustvarjali kakovostvo in  funkcionalno pohištvo, ki ga potrebuje vsak dom. Tako so zaposleni v podjetju Jela z veliko mero truda in volje počasi uresničevali svoje ideje. Z svojo inovativnosjo so prepoznali težave na srbskem trgu in tako postali uspešno podjetje, ki ga lahko danes srečamo s kvalitetnimi proizvodi na evropskem trgu.
  Preberite več
 5. Kako izbrati pohištvo za vaš dom

  Izbira pohištva za vaš dom je lahko zelo zabavna, lahko je tudi nekakšna nočna mora. Težko je najti uporabne, udobne kose, ki odražajo vaš osebni slog ter povezanost notranjosti. Eden strateških načinov mešanja in ujemanja vašega pohištva je uporaba barve.

  Preberite več
 6. Kako opremiti otroško sobo

  Kakšno pohištvo izbrati za otroško sobo, da ne bo že prihodnje leto neuporabno in da bo prostor zadovoljil različne otrokove potrebe (spanje, igra, učenje, ustvarjanje)? Potrebe in aktivnosti otrok se z leti menjajo, zato je priporočljivo izbrati pohištvo, ki je sestavljivo, hitro sprejemljivo in fleksibilno, da raste z otrokom.

  Preberite več