1. TRIKI IN TRENDI ZA ORGANIZIRANO PREDSOBO

  TRIKI IN TRENDI ZA ORGANIZIRANO PREDSOBO

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

   

   

  TRIKI IN TRENDI ZA ORGANIZIRANO PREDSOBO 

   

  Predsoba je prvi prostor, ki ga bodo videli vaši gostje ko bodo stopili v vaš dom. Je tudi prostor kjer po dolgem dnevu slečete vrhnja oblačila in smuknete iz čevljev v udobne copate. Ker je velikokrat samo prehoden prostor, pogosto postane neurejen in zanemarjen. V nadaljevanju bomo pogledali nekaj trikov in nasvetov za lepo in urejeno predsobo.

  Najpogostejša težava v predsobah, zlasti ozkih, so čevlji ki ležijo po tleh. Za bolj urejen videz si omislite klopco za sedenj

  Preberite več
 2. Pisarna - prostor za kreativno razmišljanje

  Pisarna - prostor za kreativno razmišljanje

  Sandra O., Šmigoc d.o.o.

   

  Pisarna - prostor za kreativno razmišljanje

   

  V današnjih časi se vedno več ljudi odloča za pisarno doma. Naj bo razlog za to delo od doma ali hobi kreativno ustvarjanje, mi imamo par napotkov kako opremiti domačo pisarno. 

   

  Hibridna pisarna

  Pri hibridnem načinu pisarne se srečata kombinaciji dela na daljavo in fizična lokacija podjetja. Za delo na daljavo je vsekakor poleg stalnega komuniciranja in medsebojnega zaupanja komuniciranja ter izmenjave informaci

  Preberite več
 3. KUHINJE IN JEDILNICE: TRENDI ZA NOVO OBDOBJE

  KUHINJE IN JEDILNICE: TRENDI ZA NOVO OBDOBJE

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

   

  KUHINJE IN JEDILNICE: TRENDI ZA NOVO OBDOBJE

   

  Kuhinja je že od nekdaj predstavljala središče in srce vsake hiše. Vsem je skupno to, da je to prostor srečevanja, druženja, ustvarjanja. Pa vendar je vsaka izmed jih edinstvena in unikatna, prilagojena prostoru in potrebam uporabnika. V nasprotju z bogatimi prostornimi kuhinjami, ki jih srečujemo na mednarodnih sejmih, so domače kuhinje manjše pa vendar z vsem kar ponujajo velike. Vsekakor pa tudi te sledijo novostim v oblikovanju.

   

  Preberite več
 4. MINI BAR? ZAKAJ PA NE

  MINI BAR? ZAKAJ PA NE

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

  MINI BAR? ZAKAJ PA NE

  Dom je kraj kamor se ljudje po dolgem dnevu odpravimo da se sprostimo in odpočijemo. Domač mini bar zagotavlja prostor za dobro družbo, odličen pogovor, pa tudi kakovostno zabavo za ljubitelje dobre pijače. So odličen dodatek vsakemu prostoru; zagotavljajo udoben prostor za shranjevanje pijač in prigrizkov ter pripomorejo k ustvarjanju zabavnega in prazničnega vzdušja.

   

  Postavitev mini bara

  Mini bar v stanovanju lahko zasnujete na različne načine. Na kakšen način ga boste zasnovali vpliva kasnejša postavitev v prostoru. Največkrat je postavljen ob steno dnevne sobe ali jedilnice. Lahko ga umestite v vgradno omaro ali kot samostojni manjši kabinet.  V zadnjem času pa so vedno bolj popularni pr

  Preberite več
 5. Oaza za sprostitev telesa in duha

  Oaza za sprostitev telesa in duha

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

  KOPALNIŠKO POHIŠTVO

   

  Kopalnica je dolga leta veljala za prostor, kateremu ni potrebno posvečati prevelike pozornosti. Pomembno je bilo da omogoča opraviti vsa potrebna opravila, in da je oprema v njen funkcionalna ter kolikor toliko tudi estetska. V današnjih dneh pa kopalnica ni več zgolj prostor »za pranje in čiščenje«. Danes kopalnica predstavlja oazo za sprostitev telesa in duha. Skrbno izbrano keramiko ter sanitarno opremo dopolni funkcionalno in estetsko dovršeno kopalniško pohištvo.

   

  Ko imate izbrano obvezno opremo ki vključuje umivalnik, tuš kabino ali tuš kad in straniščno školjko, je potrebno izbrati še

  Preberite več
 6. BIVALNI PROSTOR ZA LETO 2022

  BIVALNI PROSTOR ZA LETO 2022

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

   

   

  Pohištveni trendi v letu 2022. 

   

   

  Kot vsako leto, tudi letošnje s seboj prinaša nove trende pri opremljanju notranjih prostorov. Če je v prejšnjih letih prevladoval minimalističen slog, bo letošnje leto nekoliko drugačno. Odtenke sive in bele barve ter minimalistično opremo bodo zamenjali zemeljski toni v rjavi barvi, površine in poudarki z motivi narave ter mehko, organsko oblikovano pohištvo.

   

   

   

   

   

  Preberite več
Stran