1. Novost proizvajalca Jela - Kolekcija Avis

  Novost proizvajalca Jela - Kolekcija Avis

  L.Z. Tina., Šmigoc d.o.o.

  AVIS - Spretna kombinacija modernih detajlov

   

   

  Tokrat vam predstavljamo novost proizvajalca Jela - kolekcijo Avis. Pri kolekciji Avis lahko izbirate med več kot 90 različnimi elementi/možnostmi. Pohištveni elementi med katerimi lahko izbirate obsegajo spalnico, dnevni prostor in predprostor. Pohištvo Avis je kvalitetne izdelave po dostopnih cenah. Pohištvo proizvajalca Jela vas bo prepričalo s svojo funkcionalnostjo, široko ponudbo in seveda kakovostno izdelavo. Jela je proizvajalec, ki se ponaša z neverjetnim razmerjem med ceno in kakovo

  Preberite več
 2. Sedežne garniture MEBLAR

  Sedežne garniture MEBLAR

  Natalija K., Šmigoc d.o.o.

  Meblar - odlična kvaliteta po dostopnih cenah

   

  Pohištvo Meblar je sodobno in hitro rastoče podjetje, ki na področju pohištva deluje že več kot 25 let. Specializirani so za izdelavo oblazinjenega pohištva in kosovnega pohištva.

  Že od samega začetka obstoja podjetje načrtno širi svoj portfelj izdelkov in se s tem prilagaja spreminjajočim se dizajnom in tržnim trendom ter pričakovanjem najzahtevnejših strank. Zahvaljujoč zanimivemu in modernemu dizajnu v kombinaciji z visoko kakovostjo in hitrimi dobavnimi pogoji je njihovo pohištvo priljubljeno tako na Poljskem kot v tujini.

   

  Kakovostne

  Preberite več
 3. ZA VSE LJUBITELJE KLASIKE - TARA

  ZA VSE LJUBITELJE KLASIKE - TARA

  L.Z. Tina., Šmigoc d.o.o.

  ZA VSE LJUBITELJE KLASIKE - TARA

   

  Serija Tara proizvajalca Jela se ponaša s neponovljivim dizajnom v beli ali grafitno sivi barvi in vrhunsko kvaliteto. Izbirate lahko med večimi elementi saj je pohištvo Tara na voljo tako za spalni prostor, predprostor, kuhinjo ter dnevni prostor.

    

   

  Pohištvo proizvajalca Jela vas bo prepričalo s svojo funkcionalnostjo, široko ponudbo in seveda kakovostno izdelavo. Jela je proizvajalec, ki se ponaša z neverjetnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

  Rustikalno pohištvo TARA je lakir

  Preberite več
 4. Vrhunske vrtne garniture in vrtno pohištvo za nepozabne večere na vaši terasi

  Vrhunske vrtne garniture in vrtno pohištvo za nepozabne večere na vaši terasi

  Vrtne garniture so osrednja bivalna točka na vrtu, terasi ali balkonu. S svojim udobjem in uporabnostjo nas čez poletje zvabijo izza štirih sten na prosto, na zrak. Kot pravi kameleon se prilagajajo trenutnim potrebam, saj so večfunkcionalne in omogočajo cel spekter uporabnosti ter nadomeščajo vrsto notranjih prostorov – od dnevne sobe in jedilnice do kotička za druženje, delo, sproščanje in velnes.
  Preberite več
 5. UDOBJE NA VAŠEM VRTU - VRTNI STOL DOGA

  UDOBJE NA VAŠEM VRTU - VRTNI STOL DOGA

  Strupar K. K., Šmigoc d.o.o.

  UDOBJE NA VAŠEM VRTU - VRTNI STOL DOGA

  Vrtno pohištvo postaja z leti vedno bolj popularno. Ne le da se vedno bolj uporablja, tudi oblikovno je postalo veliko bolj dodelano. Če je včasih kot material prevladoval les, se je z razvojem tehnologije in proizvodnih procesov, le ta pričel opuščati. Naravne materiale so zamenjali materiali iz umetnih mas.

   

   

  Med vrtnimi stoli, je vedno bolj prepoznaven in priljubljen stol DOGA, ki predstavlja novost na tržišču. Moderen dizajn izpod rok priznanega oblikovalca Raffaella

  Preberite več
 6. Trendi na vrtu v letu 2022

  Trendi na vrtu v letu 2022

  Sandra O., Šmigoc d.o.o.

   

  Vrt, naj nas razvaja udobje!

  Vsi pogrešamo razvajanje, ko pridemo iz službe. Ali ni prijetno, če te doma pričaka udoben vrtni stol, viseča mreža, mogoče ležalnik? Udobno se namestimo v izbranem vrtnem pohištvu in uživamo teh nekaj odličnih minut, v objemu sonca.

  Trendi na vrtu v letu 2022

  Ne glede na to ali ste na dvorišču, terasi, balkonu, »shofficu«, današnji zunanji prostor se je razvil v prostor za vsakdanjo rabo in ne samo za občasne zabave čez vikend. Marsikomu pobeg na vrt pomeni pomiritev in poživitev. Najnovejši trendi narekujejo udobje in slog, ki je prej veljal za notranjost doma.

  1. Zelo učinkovito in v trendu so vpadljivo potiskane vse površine na teras
  Preberite več
Stran