1. KAKO PRAVILNO IZBRATI STOL ZA PISALNO MIZO?

  KAKO PRAVILNO IZBRATI STOL ZA PISALNO MIZO?

  Lajmsner Z. T., Šmigoc d.o.o.


  Kako pravilno izbrati stol za pisalno mizo?

  Vsi, ki dnevno preživimo veliko časa za pisalno mizo oz. računalnikom, moramo biti posebej pozorni pri izbiri pisarniškega stola. Pozorni moramo biti na različne funkcije, ki nam jih ponujajo moderni pisarniški stoli:

  1. Nastavljiva višina: je ena pomembnejših funkcij pisarniškega stola. Višina stola nam mora omogočati udobno sedenje, stegno mora biti vodoravno, kot kolena med 90° in 115°, celotna površ
  Preberite več
 2. KAVČ ZA VSAK PROSTOR

  KAVČ ZA VSAK PROSTOR

  Letonja L., Šmigoc d.o.o

  Kavč za vsak prostor…

   

  Dnevne sobe in domovanja so različnih velikosti. Kavč lahko namestimo v različne prostore, tudi v mladinsko sobo, nekateri v jedilni prostor, vsak po svojih željah in tega se dobro zavedajo sodobni proizvajalci sedežnih garnitur, ki ponujajo različne stilske in dimenzijske rešitve. V naši bogati izbiri Vam tako lahko ponudimo številne rešitve, tako za manjše dnevne prostore, garsonjere, kot tudi za odprte dnevne prostore, kjer se lahko kombinira z dodatnimi elementi. V naši ponudbi so na voljo kavči v različnih barvah, dimenzijah in mat

  Preberite več
 3. Izbor popolne sedežne garniture

  Izbor popolne sedežne garniture

  Lebreht A., Šmigoc d.o.o


  Izbor popolne sedežne garniture


  Nakup sedežne garniture za marsikoga predstavlja velik izziv ter globok poseg v žep. Pri nakupu moramo biti pozorni na različne komponente, ki bodo oblikovale našo sedežno garnituro. Priprave na nakup zajemajo izmero prostora, izbor proizvajalca, določitev oblike sedežne garniture, izbor elementov, tkanine ter barve. Ko smo izbrali vse omenjene stvari, se osredotočimo na ceno in pretehtamo vse možne razrešitve nakupa, da bo le-ta za nas najbolj optimalen.

   

  Kadar govorimo o nakupu sedežne garniture

  Preberite več
 4. Vrtne mize RIO

  Raztegljive vrtne mize RIO je mogoče naročiti v treh barvnih izvedbah: antracit (črna), tortora (svetlo rjava) in bianco (bela) barva. Vse te barvne izvedbe lahko poljubno kombiniramo z različnimi vrtnimi stoli. Vrtni stoli Nardi se tako poljubno izberejo v željeni barvi s poljubnimi blazinami, da se kar najbolje ujemajo z vrtnimi mizami RIO.
  Preberite več
 5. Kako izbrati pravo ležišče - vzmetnico

  Najširšo skupino ležišč predstavljajo ležišča z žepkastim vzmetenjem. Takšna ležišča poskrbijo za natančno podporo v ledvenem in vratnem predelu. Glavna prednost ki jo boste občutili, je sposobnost optimalne podpore telesu, kar pomeni, da bo vaša hrbtenica ves čas spanja poravnana in v pravilni legi, mišice pa bodo sproščene. Splošno gledano je to ležišče primerno za vse ljudi.
  Preberite več
 6. Vrtno pohištvo Nardi

  Vrtno pohištvo Nardi ponuja pestro izbiro različnih kosov vrtnega pohištva. Njihova ponudba obsega 180 vrhunskih kosov vrtnega pohištva v klasični italijanski izvedbi s pridihom moderne dobe. Primerni so za vse starostne skupine, ki bi želeli na svoj vrt vnesti drzno, kvalitetno in vsestransko vrtno pohištvo, ob tem pa nemoteno uživati.
  Preberite več
Stran