My wishlist (0)

Lista želja je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Znesek: 0,00 €

Plačila

V spletni trgovini TO-Pohistvo.si je mogoče izbrati naslednje načine plačila:

- z gotovino ob prevzemu na sedežu podjetja,

- s plačilno oziroma kreditno kartico (Eurocard/Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express (preko spletnega plačila), BA Maestro, Diners club),

- z Diners club kartico do 12 obrokov.

- s plačilom po povzetju z gotovino

- z nakazilom na transakcijski račun podjetja Šmigoc d.o.o. (po ponudbi/predračunu),

- z obročnim plačilom Hitri kredit

 

Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun TO-Pohistvo.si po ponudbi/predračunu, pri čemer še zmeraj velja enaka cena. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

 

PLAČILO Z GOTOVINO NA SEDEŽU PODJETJA

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Šmigoc d.o.o. na Ptuju, lahko kupnino v celoti z gotovino poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko nato prevzamete najkasneje v petih delovnih od ponedeljka do petka od 9.00 do 16.00 ure.

 

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom, delovno mesto ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Plačilo po povzetju je možno za naročila in izdelke na zalogi v skupni vrednosti do 250€. Za izdelke po naročilu je potrebno nakazati avans v vrednosti 30% skupne vrednosti naročila   Pri plačilu po povzetju se znesek nakupa poveča za 3,90 EUR.

 

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš transakcijski račun transakcijski račun odprt pri SKB d.d.: IBAN SI56 0318 2100 0348 740, SWIFT (BIC koda): SKBASI2X. Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.

 

PLAČILO S HITRIM KREDITOM NA SEDEŽU PODJETJA

Ob nakupu v spletni trgovini TO-Pohistvo.si lahko na sedežu podjetja sklenete tudi  SKB kredit na prodajnem mestu. Znesek kredita znaša od 150€ do 5000€. Odplačilna doba od 3 do 36 mesecev.  Storitev je pod enakimi pogoji na voljo komitentom vseh bank. Več informacij o kreditu na prodajnem mestu najdete tukaj