Komoda JOY-K13

299,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 13.96 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
KOMODA JOY-K13

Prinesite radost v sobo svojega malčka z komodo JOY v prelepih barvnih kombinacijah. Dimenzije (ŠxVxD): 126x84x44 cm.

Komoda JOY-K13 - Jela

Komoda iz mladinske pohištvene serije JOY. Komoda je razdeljena na tri prostorne predale in vrata, za katerimi se nahajata dve polici. Enostavna in moderna otroška soba, ki je atraktivna tako za fantke kot za dekleta. Kombinacija Polarnega bora s pisanimi detajli veselih barv v sobico prinaša veselje. Vsi elementi serije Joy imajo vgrajen sistem mehkega zapiranja.

Opis: 

  • sistem mehkega zapiranja
  • ena vrata
  • trije predali
  • dve polici

Barva: Polarni bor/pisana

Dimenzije (ŠxVxD): 126x84x44 cm

Oglejte si še drugo pohištvo iz kolekcije JOY.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja.

Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
  1. Nizka komoda VIDA
  2. Komoda PIANO K150-3K1F/PN
  3. Komoda STELA-K3S - Jela