Ogledalo EVERGREEN OG/EG

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

124,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 11.25 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
OGLEDALO EVERGREEN OG/EG

Stensko ogledalo iz kolekcije Evergreen v rustikalnem videzu. Dimenzije(š/v/g): 98x82x4 cm.

Stensko ogledalo EVERGREEN OG/EG - Jela

Ogledalo iz serije EVERGREEN je zelo kvalitetne izdelave in klasičnega videza. Ogledalo je izdelano pri priznanem podjetju Jela. Prijetna barvna kombinacija slonokoščene in polarnega bora v prostor prinaša toplino in eleganco.  

Spalnica Evergreen je primeren za ljubitelje klasičnega retro stila. Pohištvo lahko po želji kombinirate z ostalimi elementi iz serije Evergreen.

Opis:

  • kvalitetno pohištvo (25mm)

Barva: slonova kost/polarni bor

Dimenzije(š/v/g): 98x82x4 cm

Oglejte si še ostala ogledala iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

 

 

podobni izdelki