My wishlist (0)

Lista želja je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Znesek: 0,00 €

Vračilo blaga

Potrošnik ima pravico v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov v roku 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe - nakupa odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh.

O odstopu pogodbe in nameravanem vračilu nas obvestite na E-mail: info@to-pohistvo.si

Naslov za pošiljanje izdelkov prodajalcu je Šmigoc d.o.o., Spuhlja 79a, 2250 Ptuj.

Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih, merah in izbranih materialih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Preden pričnete z montažo oz. sestavljanjem blaga le to pregledate. V primeru, da boste blago že sestavili in se kasneje odločili za vračilo, bomo lahko zoper kupca uveljavljali povračilo za zmanjšanje vrednosti blaga. Blago naj se vrne v originalni embalaži in nepoškodovano, saj bomo v nasprotnem primeru ugotovitve zmanjšanja vrednosti blaga, zoper kupca uveljavljali povračilo za zmanjšanje vrednosti blaga.

Če se odločite za  račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).