My wishlist (0)

Lista želja je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Znesek: 0,00 €

Plačila na obroke

American Express

Možnost plačila do 12 obrokov. Spletna trgovina TO-Pohistvo.si za plačila ne zaračunava nikakršnih dodatni stroškov. Najvišji znesek plačila je odvisen od sklenjene pogodbe med izdajateljem kartice in stranko. Več na informacij najdete tukaj.

Diners kartica

Možnost plačila do 12 obrokov. Strošek posameznega obroka znaša za imetnike kartic 1€. Pogoji nakupa obročnega plačila z Diners kartico so predmet dogovora med izdajateljem kartice in stranko. Več na informacij najdete tukaj.

Visa Electron

Možnost plačila do 12 obrokov. Imetniki kartice Visa Electron lahko preprosto opravite nakup na obroke tako, da po plačilu preko svojega telefona izberete želeno število obrokov. Najvišji znesek plačila je odvisen od sklenjene pogodbe med izdajateljem kartice in stranko.

Nlb

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici in Brez dodatnih obresti in stroškov s strani banke. Možnost plačila do 12 obrokov. Storitev je na voljo na plačilnih karticah z odloženim plačilom Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta. Več informacij najdete tukaj.

Vsem Imetnikom plačilnih kartic omogočamo najvišjo varnost plačila preko sistema 3D Secure. "3-D Secure" je mednarodni varnostni standard, ki ga podpirata MasterCard (MasterCard "SecureCode") in Visa ("Verified by Visa") in se uporablja za preverjanje istovetnosti uporabnikov kartic pri spletnem plačevanju.

 

V primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila (kadar gre za plačilo s kreditno kartico preko spleta) s strani uporabnika nas obvestite na info@to-pohistvo.si za primere kreditiranje kartice ali vračila kupnine.