Klubska mizica STELA-KLS

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

154,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 13.94 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
KLUBSKA MIZICA STELA-KLS

Dnevna soba STELA, proizvajalca JELA, vas bo navdušil s svojim elegantno svežim dizajnom v beli sijaj barvi in z lesnim vzorcem Tabako hrast. Dimenzije (ŠxVxD): 90x45x88cm.

Klubska mizica STELA-KLS - Jela

Klubska mizica iz serije STELA, navdušuje s svojim elegantno svežim dizajnom v sijaj beli barvi v kombinaciji s Tabaco hrastom. Mizica iz serije Stela je izdelana pri podjetju Jela. Pod mizico se nahaja priročna polička. Klubsko mizo lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z ostalim pohištvom Stela. 

Opis:

  • moderen dizajn
  • kvalitetna izdelava

Barva: bela visok sijaj/ Tabako hrast

Dimenzije (ŠxVxD): 90x45x88cm

Oglejte si še drugo pohištvo iz kolekcije STELA.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

 

podobni izdelki
  1. Klubska mizica VIDA
  2. Klubska mizica PIANO KLS-1F
  3. Klubska mizica PIANO KLS-2F
  4. Klubska mizica LEO