Viseča polica STELA-VP

94,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 16.80 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
VISEČA POLICA STELA-VP

Viseča stenska polica iz kolekcije STELA, na voljo v beli barvi visokega sijaja z dodatkom tabacco hrasta. Dimenzije: 108 x 82 x 20 cm.

Viseča polica STELA-VP - Jela

Viseča polica iz serije STELA, navdušuje s svojim elegantno svežim dizajnom v sijaj beli barvi v kombinaciji s tabacco hrastom. Polica je izdelana pri podjetju Jela. Zunanjost je lakirana z UV lakom kateri daje 99,7% več sijaja in je štirikrat bolj odporen na poškodbe kot navaden lak. 

Opis:

  • moderen dizajn
  • tri police
  • UV lak

Barva: bela visok sijaj/ tabacco hrast

Dimenzije (ŠxVxD): 108 x 82 x 20 cm.

Oglejte si tudi ostale stenske police iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki