Tv omarica STELA-TV

Akcijska cena 231,92 € Redna cena 289,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 10.80 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
TV OMARICA STELA-TV

TV omarica iz pohištvene serije STELA, proizvajalca JELA. Kolekcija Stela vas bo navdušila s svojim elegantno svežim dizajnom v beli sijaj barvi in z lesnim vzorcem Tabako hrast.

TV omarica STELA-TV - Jela

TV omarica iz kolekcije STELA, navdušuje s svojim elegantno svežim dizajnom v sijaj beli barvi v kombinaciji s Tabacco hrastom. TV komoda ponuja veliko prostora za shranjevanje. Sestavlja jo prostoren predal, nad njim odprta polica. Levo in desno pa se nahaja dvoje vrat, za njimi pa polici. Odpiranje vrat je s sistemom "push to open". Omarica omogoča nadgradnjo z LED osvetlitvijo. Sistem mehkega zapiranja in nastavljive nogice so vključene v ceni. 

Opis:

 • moderen dizajn
 • dvoje vrat
 • en predal
 • odpiranje "push to open"
 • barva: bela visok sijaj/ Tabako hrast
 • kaljeno steklo debeline 4mm

Dimenzije (ŠxVxD): 180x49x47 cm.

Oglejte si tudi ostale TV elemente iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  TV omarica VIDA
 2. -21%
  TV omarica PIANO TV180-2K2F/PN - Jela
 3. -20%
  TV omarica EVERGREEN EG-TV - Jela
 4. -20%
  TV omarica NICA-TVL - Jela
 5. -20%
  TV omarica ONYX TV130-1K1F/ON - Jela