Stenska polica STELA-VP1

Akcijska cena 59,92 € Redna cena 74,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 10.61 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
STENSKA POLICA STELA-VP1

Stenska polica iz kolekcije STELA v beli barvi visokega sijaja z lesnim dekorjem tabacco hrasta. Dimenzije: 139x32x21 cm.

Stenska polica STELA-VP1 - Jela

Stenska polica iz serije STELA, navdušuje s svojim elegantno svežim dizajnom v sijaj beli barvi v kombinaciji s tabacco hrastom. Zunanjost police je lakirana z UV lakom, kateri je štirikrat bolj odporen na poškodbe kot klasičen lak. 

Opis:

  • moderen dizajn
  • UV lak
  • kvalitetne izdelave

Barva: bela visok sijaj/ Tabacco hrast

Dimenzije (ŠxVxD): 139x32x21 cm.

Oglejte si še ostale stenske police iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

 

podobni izdelki
  1. -20%
    Stenska polica EVERGREEN EG-VP - Jela
  2. -20%
    Stenska polica NICA-VPSL - Jela