Nočna omarica PIANO NS2/PN

že od 139,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 12.59 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
NOČNA OMARICA PIANO NS2/PN

Nočna omarica z dvema predaloma v beli ali bež visoki sijaj barvi. Dimenzije: 45 X 43 X 40cm.

Nočna omarica PIANO NS2/PN - Jela

Nižja nočna omarica iz kolekcije PIANO svojimi geometrijskimi linijami v spalnico prinaša stil in čistino. Na voljo v barvi bež lak ali kristalno bela. Nočno omarico sestavljata dva priročna predala. 

Vsi elementi iz serije Piano imajo vključene mehanizme za mehko zapiranje s praktičnimi blažilci, ki zagotavljajo nežno in tiho zapiranje.

Opis: 

  • dva predala
  • sistem mehkega zapiranja
  • Uv lak - visok sijaj
  • kromirani ročaji
  • kvalitetno pohištvo - 18mm

Barva: 

  • Bela sijaj
  • Bež sijaj

Dimenzije (ŠxVxD):  45 X 43 X 40cm.

Oglejte si še ostale nočne omarice iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
  1. Nočna omarica 2F
  2. Nočna omarica ELEGANCE 3F
  3. Nočna omarica KALIOPA