Komoda PIANO K23/PN

že od 404,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 10.08 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
KOMODA PIANO K23/PN

Komoda PIANO iz kolekcije pohištva PIANO v beli ali bež visoki sijaj barvni izvedbi. Dimenzije: 153 x 85 x 45cm.

Komoda PIANO K23/PN - Jela

Komoda iz serije PIANO s svojimi geometrijskimi linijami v spalnico prinaša stil in čistino. Na voljo v barvi bež lak ali kristalno bela. Komodo sestavljajo trije prostorni predali ter dvoje vrat, za katerimi se nahajajo police. 

Vsi elementi iz serije Piano imajo vključene mehanizme za mehko zapiranje s praktičnimi blažilci, ki zagotavljajo nežno in tiho zapiranje. 

Opis: 

 • dvoje vrat
 • trije predali
 • sistem mehkega zapiranja
 • Uv lak - visok sijaj
 • kromirani ročaji
 • kvalitetno pohištvo - 18mm

Barva: 

 • Bela sijaj
 • Bež sijaj

Dimenzije (ŠxVxD):  153 x 85 x 45cm

Oglejte si še drugo pohištvo iz kolekcije PIANO.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja.

Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. Komoda VIDA
 2. Komoda STELA-K3S - Jela
 3. Komoda GALA K23/GL - Jela
 4. Komoda ONYX K13/ON - Jela
 5. Komoda BRIO-K23
 6. Komoda ROMA 3
 7. Komoda ROMA 150