Drsna omara z ogledalom PIANO PK231-OG/PN

že od 891,20 € Redna cena 1.114,00 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 22.17 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
DRSNA OMARA Z OGLEDALOM PIANO PK231-OG/PN
Drsna omara z ogledalom za spalnico iz kolekcije PIANO. Na voljo v beli ali bež barvi visokega sijaja. Dimenzije: 230x224x61 cm.

Drsna omara z ogledalom PIANO PK231-OG/PN - Jela

Drsna omara z ogledalom iz serije PIANO s svojimi geometrijskimi linijami v spalnico prinaša stil in čistino. Na voljo v barvi beli lak ali bež sijaj. Zunanjost omare je lakirana z UV lakom, tako je površina bolj odporna pa poškodbe. Notranjost omare je opremljena s šestimi večjimi policami, šestimi manjšimi policami in štirimi drogi za obešanje oblačil. Nov mehanizem omogoča, da vrata rahlo drsijo in se popolnoma tiho zaprejo, kar zagotavlja dodatno udobje ob stalni uporabi. Vsi elementi iz serije Piano imajo vključene mehanizme za mehko zapiranje s praktičnimi blažilci, ki zagotavljajo nežno in tiho zapiranje. 

Opis: 

 • dvoje vrat
 • 12 polic
 • 4 drogi
 • sistem mehkega zapiranja
 • Uv lak - visok sijaj
 • kvalitetno pohištvo - 18mm

Dimenzije (ŠxVxD): 230 X 224 X 61cm

Dodatna oprema: 

 • dodatna polica FM-PN, dim. 43 x1,8 x 50cm

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  Drsna omara GALA PK181/GL - Jela
 2. -20%
  Drsna omara GALA PK231-OG/GL - Jela
 3. -20%
  Drsna omara ONYX PK230/ON - Jela
 4. Drsna omara KALIOPA 230