Vrtni stol DOGA, bianco

69,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 12.38 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 3-14 dni

Osebni prevzem: DANES V primeru osebnega prevzema lahko izdelek prevzamete v našem skladišču že danes. V primeru dostave z dostavno službo je dobavni rok 3-10 dni.

SKU
40254.00.000

Vrtni stol DOGA v beli barvi, vrhunskega proizvajalca vrtnega pohištva NARDI. Popestrljiv kos pohištva iz plastike ojačane s steklenimi vlakni za oddih na vsakem vrtu in terasi. Idealen za udobno preživljanje prijetnih večerov na domači terasi.

Vrtni stol DOGA v beli barvi

Priročen, nakladalen vrtni stol Doga v beli barvi, italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Nardi. Doga je svež, lahek in ergonomičen stol za uporabo na prostem. Izdelan je iz enakomerno obarvane  polipropilenske smole iz steklenih vlaken. Je priročen za premikanje in je nakladen, tako da je primeren tako za domačo uporabo kot tudi za profesionalno uporabo z restavracijah, barih,... Stol je izdelan kot monoblok - v enem kosu. Stol nima spojev, kar stolu daje izredno trpežnost in vzdržljivost, saj je znano, da so spoji običajno šibka točka stolov. Površina stola ima mat zaključek in je izredno prijetna na dotik. Nogice so opremljene s proti drsnimi čepi, kateri stolu dajejo dodatno stabilnost. Sproščujoč stol za zunanjo uporabo vključuje preplet odprtih in zaprtih prostorov, ki jih loči zaporedje vodoravnih letvic. Je nagrajen stol, ki mu je dal sodoben pridih oblikovalec Raffaello Galiotto.

Opis: 

  • nakladalen
  • možnost donaročila blazine
  • proti-drsni čepki
  • UV odporen material

Barva: bianco - bela

Material: Polypropylene fiberglass.

Dimenzije: 60x83,5x56,5cm

Višina sedišča: 46,5cm