Vrtni stol DOGA, agave

69,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 12.38 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 3-14 dni

Osebni prevzem: DANES V primeru osebnega prevzema lahko izdelek prevzamete v našem skladišču že danes. V primeru dostave z dostavno službo je dobavni rok 3-10 dni.

SKU
40254.16.000

Vrtni stol DOGA v moderni agave barvi, vrhunskega proizvajalca vrtnega pohištva NARDI. Popestrljiv kos pohištva iz plastike ojačane s steklenimi vlakni za oddih na vsakem vrtu in terasi. Idealen za udobno preživljanje prijetnih večerov na domači terasi.

Vrtni stol Doga - zelena

Priročen, nakladalen vrtni stol Doga v moderni agave zeleni barvi, italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Nardi. Stol je izdelan iz enakomerno obarvane polipropilenske smole iz steklenih vlaken kateri so dodani dodatki za UV obstojnost. Površina stola ima mat zaključek in je prijetna na otip. Noge stola so opremljene s proti drsnimi čepi, kateri stolu dajejo dodatno stabilnost. Stol je izredno kvalitetne izdelave. Materiale uporabljene pri izdelavi stola Doga je mogoče reciklirati. Sproščujoč stol za zunanjo uporabo vključuje preplet odprtih in zaprtih prostorov, ki jih loči zaporedje vodoravnih letvic. Vse dobre funkcionalnosti združuje stol DOGA vrhunskega italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Nardi.

Opis: 

  • nakladalen
  • možnost naročila blazine
  • proti-drsni čepki
  • rokonasloni

Barva:

  • agave

Material: Polypropylene fiberglass.

Dimenzije: 60x83,5x56,5cm

Višina sedišča: 46,5cm

Oglejte si tudi ostalo vrtno pohištvo proizvajalca Nardia iz naše ponudbe.