Spalnica ONYX

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

1.689,00 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 39.63 €
+ 100 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Spalnica ONYX

Spalniški sestav iz kolekcije ONYX v antracit barvi visokega sijaja in lesnega dekorja v pacifik orehu. Elementi: postelja, drsna omara in 2x nočna omarica.

Spalnica iz kolekcije ONYX

Spalnica iz kolekcije ONYX, je lakiran z UV lakom visokega sijaja po najnovejši tehnologiji. Kombinacija antracit barve z lesnim dekorjem v Pacifik orehu vsako spalnico spremeni v moderen prostor. Spalnico sestavlja prostorna drsna omara, posteljni okvir za vzmetnico 180x200cm ter dve nočni omarici z osvetlitvijo. 

Opis: 

 • mehko zapiranje
 • visok sijaj
 • za vzmetnico 180x200cm
 • posteljno dno vključeno
 • osvetlitev

Sestavljen iz: 

 • Postelja KR180-ON
 • 2 x Nočna omarica NS1/ON
 • Drsna omara PK180/ON brez ogledala

Oglejte si še ostale spalnice iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. Spalnica GALA - Jela
 2. Spalnica EVERGREEN - Jela
 3. Spalnica PIANO 1 - Jela
 4. -11%
  Spalnica MORENA A bela/oreh