Drsna omara z ogledalom ONYX PK280-OG/ON

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

1.269,00 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 29.18 €
+ 100 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
DRSNA OMARA Z OGLEDALOM ONYX PK280-OG/ON
Omara ONYX PK280-OG/ON v barvi antracit visok sijaj in Pacifik orehu, vsak prostor spremeni v moderno oazo. Dimenzije:272x224x61 cm

Drsna omara z ogledalom ONYX PK280-OG/ON - Jela

Drsna omara z ogledalom širine 280cm iz kolekcije ONYX, je lakirana z UV lakom visokega sijaja po najnovejši tehnologiji. UV lak oddaja 99,7% več sijaja in je bolj odporen na fizične poškodbe, kot navaden lak. V notranjosti omare se nahaja devet polic in šest drogov za obešanje oblačil. Elegantni ročaji dajejo pohištvu Onyx izredno moderen videz. Na zunanji strani omare se nahaja veliko ogledalo. Vsi elementi iz serije Onyx so opremljeni s sistemom mehkega zapiranja, tako je vsakdanja uporaba udobna. Kombinacija antracit barve z lesnim dekorjem v Pacifik orehu vsako sobo spremeni v moderen prostor.

Opis: 

  • mehko zapiranje
  • devet polic
  • šest drogov
  • ogledalo

Barva: antracit sijaj/pacifik oreh

Dimenzije (ŠxVxD): 272 X 224 X 65 cm

Oglejte si še druge omare iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki