Predsoba STELA 1

Akcijska cena 599,92 € Redna cena 749,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 14.93 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
predsoba-stela-komplet-1

Predsoba iz kolekcije STELA v prelepi beli barvi visokega sijaja z dodatkom lesnega dekorja v hrastu. Na voljo s petimi elementi. Možnost dokupa dodatnih elementov.

Set pohištva za predsobo STELA 

Predsoba iz kolekcije STELA v prelepi moderni izvedbi s pridihom klasičnega lesnega dekorja, ki so vaš dom napolnila s toplino. Vrata pohištva so lakirana z belim UV lakom v visokem sijaju. Dodana jim je dekorativna aplikacija v lesnem dekorju Tabacco hrasta. Stranice elementov so izdelane iz vezane plošče v dekorju Tabacco hrasta. Vsi tečaji so opremljeni s sistemom mehkega zapiranja, kar omogoča prijetno uporabo pohištva. Odpiranje vrat s sistemom Tip-On - na potisk. 

Opis:

 • sestav je sestavljen iz 5 elementov
 • predsoba primerna za vsak prostor
 • predsoba v dveh barvah

Elementi:

 • omara (63x197x36)
 • omarica za čevlje (63x94x36)
 • ogledalo (63x81x2)
 • omarica z blazino za sedenje (63x48x36)
 • obešalna stena (70x112x13)

Barva: Tobacco hrast + lak bela visok sijaj

Material: oplemeniten iveral 18 in 25mm

Oglejte si tudi ostale predsobe iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

 

podobni izdelki
 1. Predsoba APOLON
 2. -20%
  Predsoba AZUR 1
 3. -20%
  Predsoba AZUR 2
 4. -20%
  Predsoba EVERGREEN 3
 5. -20%
  Predsoba RIO 4