Stenski obešalnik STELA

Akcijska cena 95,92 € Redna cena 119,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 16.98 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
STELA-CLK

Stenski obešalnik iz kolekcije STELA v beli barvi visokega sijaja z lesnim dekorjem tabacco hrasta. Dimenzije: 59x126x22 cm.

Obešalnik Stela

Stenski obešalnik iz pohištvene kolekcije STELA, je nuja vsake sodobne predsobe. Lahko ga kombiniramo z ostalimi izdelki iz serije STELA ali ga uporabimo samostojno dekorativno.

Opis: 

 • štiri kljukice
 • polica
 • kvalitetna izdelava
 • UV lakiranje

Barva: bela visoki sijaj z lesnim dekorjem tabacco hrasta.

Dimenzije (ŠxVxD): 59x126x22 cm.

Oglejte si še ostale stenske obešalnike iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  Stenski obešalnik AZUR
 2. -20%
  Obešalnik EVERGREEN
 3. -20%
  Stenski obešalnik RIO
 4. -20%
  Stenski obešalnik ONYX-CLK - Jela
 5. Obešalnik MATIS
 6. Obešalnik ELEGANCE 40