Komoda PIANO K180-3KS/PN

že od 295,92 € Redna cena 369,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 13.78 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
komoda K180-3KS/PN

Komoda PIANO v barvi bela ali bež visoki sijaj, za vse, ki bi si želeli več shranjevalnega prostora. Dimenzije: 180 x 85 x 45cm.

Komoda PIANO K180-3KS/PN - Jela

Komoda K180-3KS/PN iz serije PIANO je izdelana pri proizvajalcu JELA. Dobavljiva je v barvni kombinaciji kristalno bel UV lak in bež UV lak. UV lak daje 99% več sijaja in je bolj odporen na fizične poškodbe. Kovinski ročaji pohištvu dajejo dodaten eleganten pridih. Vsi elementi PIANO so opremljeni s sistemom mehkega zapiranja.

Opis:

 • tri vrata
 • kvalitetno izdelano pohištvo
 • možnost led osvetlitve

Barva:

 • bež sijaj
 • bela sijaj

Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 85 x 45cm

Oglejte si še drugo pohištvo iz kolekcije PIANO.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

 

podobni izdelki
 1. -20%
  Nizka komoda VIDA
 2. -20%
  Komoda STELA-K3S - Jela
 3. -20%
  Komoda EVERGREEN EG-K32 - Jela
 4. -20%
  Komoda NICA-K1SL - Jela
 5. -20%
  Komoda NICA-K3SL - Jela