Računalniška miza JOY-KS3

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

239,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 11.17 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
RAČUNALNIŠKA MIZA JOY-KS3

Računalniška miza iz kolekcije otroškega pohištva JOY, na voljo v barvi polarnega bora z ročaji v pisanih barvah. Dimenzije: 125x75x60 cm.

Računalniška miza JOY-KS3 - Jela

Pisalna miza iz mladinske pohištvene serije JOY. Pod mizo se nahajajo trije priročni predali. Enostavna in moderna otroška soba, ki je atraktivna tako za fantke kot za dekleta.  Kombinacija Polarnega bora s pisanimi detajli veselih barv v sobico prinaša veselje. Vsi elementi serije Joy imajo vgrajen sistem mehkega zapiranja.

Opis: 

 • mehko zapiranje
 • trije predali

Barva: Polarni bor/pisana

Dimenzije (ŠxVxD): 125x75x60 cm.

Oglejte si tudi ostale pisarniške mize iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. Pisalna miza KINDER
 2. Računalniška miza ANA
 3. -11%
  Pisalna miza FR9 FARO
 4. -11%
  Pisalna miza DL9 DELTA
 5. -11%
  Pisalna miza TABLO siva
 6. Pisalna miza LEONIDAS