Žepkasta vzmetnica SILVER DELUXE

že od 314,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 10.11 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
silver deluxe-lagea

Žepkasta vzmetnica ali jogi Silver Deluxe z jedrom iz vzmeti, vstavljenih v trpežne bombažne žepke, srednje trdote, z nesnemljivo zunanjo prevleko, ki je zelo polna in nudi dodatno udobje. 

Ležišče Silver Deluxe z jedrom iz 14 cm visokih žepkastih vzmeti, bogatostjo materialov v strukturi in polnostjo zunanje prevleke nudi udobnost in obenem visoko prilagodljivost telesu. Vsaka vzmet je vstavljena v svoj žepek, ki je popolnoma naraven, iz 100% bombaža.

Okvir oz. box strukturo sestavlja hladno valjana / HR pena, ki je ekološko čista, razgradljiva ter prijazna okolju in ljudem. Na jedro nalegajo pene različnih trdot, ki zagotavljajo trdo a hkrati udobno ležalno podlago. Koncept takšnega vzmetnega jedra, zagotavlja ležišču maksimalne ortopedske lastnosti, saj se vzmeti podajajo neodvisno druga od druge.

Vrhnja prevleka je fiksna in je iz linije vrhunskih bombažnih Luxory materialov. Dinamičen izgled in vzorci, všiti na ležalni strani, dodajajo posebno noto k estetskemu izgledu izdelka, medtem ko visoka kakovost in kompaktnost vgrajenih materialov zagotavljata dolgo življenjsko dobo, seveda ob rednem obračanju ležišča, v smeri glava – noge, ker je vzmetnica spalna samo na eni strani.

Opis:

  • vzmetnica z žepkasimi vzmetmi
  • nesnemljiva bombažna prevleka
  • srednja trdota vzmetnice
  • dobra ortopedska podpora
  • zaščita pred vdorom pršic
  • 5 con
  • antialergijsko polnilo

Višina: 28 cm.

Dimenzije: na voljo različne dimenzije.

Oglejte si tudi ostale vzmetnice iz naše ponudbe - TUKAJ.

podobni izdelki
  1. Postelja VERA + nočni omarici
  2. Postelja BETA