Vrtna miza CUBE 80, več barv

že od 184,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 16.64 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: Po povpraševanju

SKU
CUBE 80

Minimalistična kvadratna vrtna miza CUBE 80 s DurelTop mizno ploščo. Aluminijasta struktura poskrbi za dodatno trdnost. Na voljo je v širih barvah in dveh velikostih.
Dimenzija: 80 x 75,5 x 80 cm.

Kompaktna kvadratna vrtna miza CUBE 80x80 proizvajalca NARDI, je oblikovana minimalistično, njena struktura pa je solidna in trdna. Mizna plošča je izdelana iz polypropilena z DurelTop. Sistem je razvit z namenom doseganja najvišje stopnje funkcionalnosti, odpornosti in elegance. Zaradi aluminijastega okvirja in podnožja, ki je barvano, je miza še posebej stabilna in robustna.
Zaradi svoje obstojnosti na zunanje vremenske vplive, je idealna za uporabo na vrtnih terasah.
Miza je dobavljiva še v treh dimenzijah.


Opis:

  • Lastnosti: nakladalna, pred uporabo potrebno sestaviti, primerna za zunanjo uporabo
  • Barve: bianco (bela), antracit*, tortora (rjava), caffe (temno rjava)*
  • Material: polypropylene, DurelTop, coated aluminium
  • Dimenzije: v galeriji slik


*Priporočljiva uporaba v senčnih območjih.


Polypropylen fiberglass: lahek, dolgotrajen, nestrupen in antistatičen material, odporen na zunanje vremenske vplive. Material je obdelan z anti-UV sredstvi in je enakomerno obrvan z netoksičnimi pigmenti.

Coated aluminium: zelo trpežen material, ki se uporablja za okvirje velikih miz in kontaktna podnožja miz. Je vsestranski in mogoče ga je 100% reciklirati neštetokrat, pri čemer bodo strukturne lastnosti ostale nespremenjene.

Vzdrževanje: izdelek operite z vodo, da odstranite morebitno površinsko umazanijo in prah; površino popršite z Magic Cleaner Nardi ali neagresivnim univerzalnim čistilom; pustite delovati nekaj minut, nato izperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo ali gobo; posušite s suho krpo.

podobni izdelki