TV omarica ONYX TV130-1K1F/ON

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

264,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 12.33 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
TV OMARICA ONYX TV130-1K1F/ON

TV omarica iz kolekcije ONYX, v temno sivi barvi visokega sijaja z lesnim dekorjem v barvi oreha. Dimenzije: 132x46x45 cm.

TV omarica ONYX TV130-1K1F/ON - Jela

TV omarica širine 130cm iz kolekcije ONYX, je lakirana z UV lakom visokega sijaja po najnovejši tehnologiji. UV lak oddaja 99,7% več sijaja in je bolj odporen na fizične poškodbe, kot navaden lak. Komodo sestavlja en predal in ena vrata. Kromirane nogice v kombinaciji z elegantnimi ročaji daje pohištvu Onyx izredno moderen videz. Vsi elementi iz serije Onyx so opremljeni s sistemom mehkega zapiranja, tako je vsakdanja uporaba udobna. Kombinacija antracit barve z lesnim dekorjem v Pacifik orehu vsako sobo spremeni v moderen prostor. 

Opis: 

  • mehko zapiranje
  • ena vrata
  • en predal
  • UV lak
  • kromirane nogice

Barva: antracit sijaj/pacifik oreh

Dimenzije (ŠxVxD): 132x46x45 cm.

Oglejte si tudi ostale tv elemente iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
  1. TV omarica VIDA
  2. TV omarica PIANO TV165-2K2F/PN - jela
  3. Tv omarica STELA-TV - Jela
  4. TV omarica NICA-TVL - Jela