Stenska omarica za čevlje CPL

že od 167,92 € Redna cena 209,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 15.11 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Stenska omarica za čevlje CPL

Stenska omarica za čevlje CPL v beli ali bež lak barvi. Na voljo s šestimi policami za cca. 15 parov čevljev. Dimenzije: 67 x 208 x 16 cm.

Vrtljiva omarica za čevlje CLP

Praktična stenska omarica za čevlje je nuja vsake majhne predsobe. Globina omarice je le 16 cm, kar je idealno za ozke prostore. V njo je možno pospraviti cca 15 parov obutve. 

Na voljo v lak izvedbi. 

Opis: 

 • 6 polic
 • za 15 parov obutve
 • stenska montaža
 • dodatna oprema: ogledalo (v treh delih)

Barva: 

 • bela lak
 • bež lak

Dimenzije (ŠxVxD): 67 x 208 x 16 cm.

Oglejte si še ostale omarice za čevlje.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  Omarica za čevlje ONYX-CPL21 - Jela
 2. -20%
  Omarica za čevlje AZUR
 3. -20%
  Omarica za čevlje RIO
 4. -20%
  Omarica za čevlje STELA
 5. -20%
  Omarica za čevlje EG-CPL21 EVERGREEN