Set NET LOUNGE senape + SPRITZ tortora

284,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 13.26 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: Po povpraševanju

SKU
40329.56.000, 40058.10.000

Vrtni set Nardi NET LOUNGE za opremo vaše terase. Set sestavljata dva vrtna počivalnika v rumeni barvi in mizica SPRITZ v rjavi barvi.

Vrtni set NET LOUNGE in miza SPRITZ 

Prisrčen set dveh počivalnikov NET LOUNGE v rumeni barvi in mizice SPRITZ v rjavi barvi proizvajalca vrtnega pohištva Nardi.

Vrtni počivalnik iz polipropilena s steklenimi vlakni, izstopa po svojem minimalističnem dizajnu in vijugastem profilu. Oblika naslonjača spominja na nežne morske valove. Nizek položaj sedišča in dobro oblikovan naklon naslonjala omogočata ergonomsko porazdelitev telesne teže in dobro počutje. Struktura je lahka in zračna, zahvaljujoč enakomerno razporejenemu radialnemu vzorcu kvadratnih perforacij. Tridimenzionalna površina počivalnika je matirana, rahlo zaobljena in prijetna na dotik. Počivalnik Net lounge je opremljen s praktičnimi sponkami za brisače ki jih pridrži na pravem mestu. Je popolna izbira počivalnika za postavitev ob robu bazena, na terasi oziroma v vseh zunanjih prostorih. Ker ga je možno zložiti enega na drugega, pri hrambi ne zavzamejo veliko prostora.

Nizka mizica Spritz iz smole iz steklenih vlaken z dodatkom UV zaščite z okroglo ploščo in trinožnim dnom. Površina je mat in prijetna na dotik. Primerna za zunanjo uporabo, a popolna tudi za notranjo. Mizica se enostavno sestavi in razstavi. K njej je priložen komplet za postavitev v dveh višinah.


Opis:

  • Lastnosti: pred uporabo potrebno sestaviti (mizica), nakladalen počivalnik, protizdrsni čepki
  • Barve: počivalnik - senape (rumena), mizica - tortora (rjava)
  • Material: polypropylene, polipropylene fiberglass
  • Dimenzije: v galeriji slik


Oglejte si še preostalo ponudbo pohištva za vrt.

podobni izdelki