Predalnik GALA F4/GL

Akcijska cena 267,92 € Redna cena 334,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 12.47 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
PREDALNIK GALA F4/GL

Predalnik iz kolekcije GALA, na voljo v bež barvi visokega sijaja z lesnim dekorjem. Štirje predali s tihim zapiranjem. Dimenzije: 86x105x46cm.

Predalnik GALA F4/GL - Jela

Predalnik F4/GL iz serije GALA. Elegantna kombinacije lesenega dekorja in bež barve v visokem sijaju v spalnico prinaša mir in toplino. Zunanjost komode je lakirana z UV lakom, kateri oddaja 99,7% več sijaja in je štirikrat bolj odporen na fizične poškodbe. Elegantni ročaji so kromirani z vstavkom lesnega dekorja. Komodo sestavljajo štirje priročni predali, kateri nudijo veliko prostora za shranjevanje. Sistem mehkega zapiranja nudi dodatno udobje ob stalni uporabi. 

Opis: 

  • štirje predali
  • sistem mehkega zapiranja
  • UV lak - visok sijaj
  • ročaji krom/les

Barva: Bež sijaj/Pacifik oreh

Dimenzije (ŠxVxD): 86x105x46cm.

Oglejte si še drugo pohištvo iz kolekcije GALA.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
  1. -20%
    Vgradni predalnik PIANO UF3 - Jela