Ležalnik ATLANTICO - tortora

239,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 11.17 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 3-14 dni

Osebni prevzem: DANES V primeru osebnega prevzema lahko izdelek prevzamete v našem skladišču že danes. V primeru dostave z dostavno službo je dobavni rok 3-10 dni.

SKU
Ležalnik ATLANTICO - tortora

Ležalniki ATLANTICO v tortora barvi, za izjemen počitek in izkušnjo na prostem. Kvalitetni materiali in njihova zasnova,  dajejo ležalniku odpornost na različne vremenske pojave.

Ležalnik ATLANTICO v tortora barvi

vrhunskega proizvajalca vrtnega pohištva NARDI. Ergonomska oblika se odlično prilagaja telesni obliki. Atlantico je ležalnik z okvirjem iz steklenih vlaken ter zračno in zamenljivo tkanino. Cevni okvir je iz enakomerno barvanega polipropilena iz steklenih vlaken z UV dodatki. Kvalitetna mrežna tkanina na ležalni površini omogoča udobno ležanje in hitro sušenje površine. Smolo iz katerih so izdelani izdelki proizvajalca Nardi je mogoče reciklirati. 

Hrbtni naslon je nastavljiv v štiri udobne položaje. Ležalnik ima nameščeni tudi dve kolesi, s katerimi je premikanje ležalnika zelo lahkotno. Ležalniki Atlantico so nakladljivi, tako da pospravljeni zasedejo zelo malo prostora. Stoli so primerni tudi za hotele, letovišča, kopališča,...

Osnovni model stola je brez ročnih opiral, katere je mogoče dokupiti. 

Opis: 

  • osnovni model brez naslonov za roke! Možen dokup naslona za roke.
  • nakladalni
  • vgrajena kolesa za lažje pomikanje 
  • nastavljiv hrbtni del
  • teža ležalnika:16 kg.

Dimenzije: v galeriji slik

Barva: tortora (svetlo rjava - bež)

Oglejte si še ostalo ponudbo vrtnega pohištva.

 

 

 

 

 

 

podobni izdelki