Kuhinjski element za pomivalni stroj RIVA

Izdelek je v Akciji do 15.6.2024
Uporabi kodo JELA15 in izkoristi dodatnih 15% popusta na izdelek.
Dodatni 15% popust se obračuna v košarici

že od 44,90 €

Dobava: 3-14 dni

Osebni prevzem: DANES V primeru osebnega prevzema lahko izdelek prevzamete v našem skladišču že danes. V primeru dostave z dostavno službo je dobavni rok 3-10 dni.

SKU
Kuhinjski element za pomivalni stroj RIVA

Kuhinjski element za vgradni pomivalni stroj, iz serije RIVA proizvajalca JELA. Moderne bele ali bež barve v visokem sijaju. Na voljo v dveh velikostih. 

Ličnica za pomivalni stroj kolekcije RIVA

Kuhinjski element (ličnica) za vgradni pomivalni stroj, iz serije RIVA. Na voljo v velikosti 45 cm ali 60 cm. Pohištvena serija Riva je kvalitetne izdelave, izdelana pri priznanem podjetju Jela. Vrata elementov so dobavljiva v beli  in bež sijajni barvi, lakirani z UV lakom. UV lak daje več sijaja in je bolj odporen na fizične poškodbe kot klasično lakiranje. 

Opis: 

  • za vgradni pomivalni stroj širine 45 cm ali 60 cm
  • UV lakirano v visokem sijaju
  • ročaj R5/128
  • brez podnožja
  • brez delovne plošče

Barva: 

  • bela sijaj UV lak
  • bež sijaj UV lak

Dimenzije:

  • K45/2: 45x87x60 cm
  • K60/2: 60x87x60 cm

Možnost naročila delovne plošče in podnožja.

Oglejte si še ostale kuhinjske elemente iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.