Kuhinjski element kotni RIVA

že od 123,92 € Redna cena 154,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 11.16 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Kuhinjski element kotni RIVA

Kotni kuhinjski element, iz serije RIVA proizvajalca JELA. Moderne bele in bež barve v visokem sijaju. Možnost doplačila za izvlečno lunico.

Kotni kuhinjski element kolekcije RIVA

Kotni kuhinjski element, iz pohištvene serije RIVA. Kotni element ponuja možnost doplačila za polkrožni izvlečni košari. Pohištvena serija Riva je kvalitetne izdelave, izdelana pri priznanem podjetju Jela. Vrata elementov so dobavljiva v beli ali bež sijajni barvi, lakirani z UV lakom. UV lak daje več sijaja in je bolj odporen na fizične poškodbe kot klasično lakiranje. 

Opis:

  • možno doplačila za izvlečno lunico
  • UV lakirano v visokem sijaju
  • ročaj R5/128
  • brez podnožja
  • brez delovne plošče

Barva: 

  • bela sijaj UV lak
  • bež sijaj UV lak

Dimenzije:

  • R-UG-1K/2: 109x87x64 cm

Možnost donaročila delovne plošče in podnožja.

Oglejte si še ostale kuhinjske elemente iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.