Klubska mizica BRIO-KLS

224,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 10.47 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Klubska mizica BRIO-KLS
Dnevna soba BRIO, proizvajalca JELA, s svojimi geometrijskimi linijami in sodobnim dizajnom v dnevno sobo prinese dinamiko. Klubska miza je dimenzije: 111 x 43 x 60 cm.

Klubska mizica BRIO-KLS proizvajalca Jela. 

Klubska mizica BRIO-KLS, s svojimi geometrijskimi linijami in sodobnim dizajnom v dnevno sobo prinese dinamiko. Klubsko mizico sestavlja priročen predal in odprta polica. Vsi elementi pohištvene serije Brio so opremljeni z mehkim zapiranjem. Barvna kombinacija kristalno bele s Pacifik orehom v dnevni prostor prinaša umirjenost in domačnost. Vrata elementov do lakirana z UV lakom v visokem sijaju. UV lak oddaja več sijaja in je bolj odporen na fizične odrgnine.  

Opis:

  • visok sijaj
  • sistem mehkega zapiranja
  • predal

Barva: bela visok sijaj/pacifik oreh

Dimenzije (ŠxVxD): 111 x 43 x 60 cm

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
  1. Klubska miza MITCH
  2. Klubska mizica VIDA
  3. Klubska mizica PIANO KLS-1F
  4. Klubska mizica na kolesih HERMES
  5. Klubska mizica PEGAZ