Vrtna garnitura RIO 140 + 6x stol TRILL - Tortora/agave

959,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 23.88 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 3-14 dni

Osebni prevzem: DANES V primeru osebnega prevzema lahko izdelek prevzamete v našem skladišču že danes. V primeru dostave z dostavno službo je dobavni rok 3-10 dni.

SKU
48359.10.000, 40250.10.000

Vrtna garnitura v Tortora barvi proizvajalca vrtnega pohištva NARDI. Popestrljiv kos pohištva za druženje na vsakem vrtu in terasi. Raztegljiva vrtna miza RIO 140 + 6x vrtni stol z rokonasloni TRILL. Skrbo izbrani kvalitetni materiali, za podaljšano življensko dobo vrtnega pohištva.

Vrtna garnitura RIO 140 + 6x stol TRILL

Vrtna garnitura miza Rio 140 in stoli Trill v tortora barvi - vrhunskega proizvajalca vrtnega pohištva NARDI. Izjemno kvalitetni materiali nudijo vrtnemu pohištvu dodatno trpežnost, odpornost in zanesljivost v vseh vremenskih razmerah. Naj bo vrtno pohištvo z vami v vseh letnih časih! Mizna plošča je izdelana iz DurelTOP polipropilena z UV dodatki, kateri je enakomerno obarvan. Noge in okvir mize Rio so iz prevlečenega aluminija z mat zaključkom. Miza je raztegljiva s pomočjo drsnega mehanizma, kateri omogoča, da so mizne noge vedno na koncu mize. To zagotavlja izredno stabilnost mize, tudi ko je le-ta raztegnjena. Hkrati pa nas pozicija nog ne ovira pri uporabi mize. Miza je raztegljiva na 210cm, tako da lahko ob raztegnjeni mizi udobno postavimo 8 stolov. Stoli Rio so izdelani v enem kosu - Monoblok, iz enakomerno obarvane polipropilenske smole iz steklenih vlaken z UV dodatki. Stoli so v mat zaključku. Noge stolov imajo proti drsne čepe. 

Opis: 

  • stol monoblok izdelave
  • miza raztegljiva na 210cm 
  • izredno dovršen sistem podaljšanja mize
  • kvalitetni materiali

Sestava: raztegljiva vrtna miza RIO 140 + 6x vrtni stol z rokonasloni TRILL

Dimenzije:

  • miza RIO (140 (210) x 85 x 76 cm) 
  • stol z rokonasloni TRILL ( 82,5 x 47 x 50 x 51,5 cm).

Barva:

  • miza-tortora (svetlo rjava - bež)
  • stoli-agave (zelena)

Materiali: polipropilen, steklena vlakna

Oglejte si še ostalo pohištvo Nardi iz naše ponudbe.

podobni izdelki