Vrtno pohištvo Nardi

Vrtno pohištvo Nardi

Kvalitetno vrtno pohištvo Nardi

 

Italijansko podjetje Nardi se ponaša s 25 letno tradicijo proizvodnje vrhunskega in kakovostnega vrtnega pohištva. Izjemno razmerje med odlično kvaliteto in italijanskim dizajnom omogoča, da se podjetje lahko ponaša z globalno prodajo v kar 115 državah po vsem svetu, kar se odraža v kar 80% izvoza iz matične države.

 

Nardi sedez podjetja v Italiji

Podjetje Nardi zagotavlja pestro izbiro med različnimi kosi vrtnega pohištva. Njihova ponudba obsega 180 vrhunskih kosov vrtnega pohištva v klasični italijanski izvedbi s pridihom moderne dobe. Primerni so za vse starostne skupine, ki bi želeli na svoj vrt vnesti drzno, kvalitetno in vsestransko vrtno pohištvo, ob tem pa nemoteno uživati.

Preprost dizajn s širokim barvnim spektrom in dovršena izvedba, bosta vam in vaši družini naklonila obilo skupnih prijetnih trenutkov v preživljanju prostega časa v naravi. Kosi vrtnega pohištva Nardi so narejeni z namenom, da vam olajšajo življenje z njihovo vsestransko funkcionalnostjo, trpežnostjo in odpornostjo na različne vremenske pojave.

 

 

V podjetju Nardi pa niso razmišljali samo o obliki, temveč njihovo poslanstvo na prvem mestu v ospredje postavlja skrb za okolje. Tako se proizvodnja začne že pri sami izbiri materiala, kjer so se že v samem začetku odločili, da bo vrtno pohištvo Nardi narejeno iz prav posebnega surovega materiala – polipropilena.  Ta material ima prav posebne lastnosti, in sicer: je lahek, trpežen, nestrupen, anti-statičen in odporen na vse vremenske pojave kot tudi na bolj slano okolje. Prednost polipropilena je v prav tako v njegovi 100% reciklaži, saj ne vsebuje drugih dodanih snovi in materialov. Ni pa samo celostna reciklaža odpadnih materialov v procesu proizvodnje tista, ki dela podjetje Nardi tako skrbno, ko govorimo o vplivu na okolje. V procesu proizvodnje njihovih izdelkov je prav tako ključnega pomena uporaba solarne energije za kar tretjino porabljene elektrike, minimalna onesnaženost vode in nizek ogljični odtis.

 

Izberite raztegljive Nardi mize v različnih velikostih in barvah ter jih kombinirajte s stoli različnih funkcionalnosti ter barvitosti.

 

Pri Nardiju lahko izbiramo med stoli različnih velikosti in oblik, z ali brez rokonaslonov ter s poljubnimi blazinami. V ponudbi najdemo številne ležalnike, ki jim lahko poljubno dodamo različne komponente.

Nardi vrtni lezalniki Atlantico

 

 

Popestrite si svojo novo teraso z vrtnim pohištvom NARDI in si izberite vrtno garnituro v eni izmed številnih barvnih odtenkov. Tako bo vaša terasa zasijala v vsej svoji lepoti, vi pa boste lahko uživali v najmanjših trenutkih, ki bogatijo vaše življenje.

Vse to je NARDI, italijanski proizvajalec vrtnega pohištva.

 

NARDI – vaše življenje na prostem!