Pohištvo JELA

Pohištvo JELA

Jela Jagodina

je podjetje iz Srbije in ustvarja svojo zgodbo o pohištvu vse od leta 1991. Začelo se je z idejo in željo, da bi ustvarjali kakovostvo in  funkcionalno pohištvo, ki ga potrebuje vsak dom. Tako so zaposleni v podjetju Jela z veliko mero truda in volje počasi uresničevali svoje ideje. Z svojo inovativnosjo so prepoznali težave na srbskem trgu in tako postali uspešno podjetje, ki ga lahko danes srečamo s kvalitetnimi proizvodi na evropskem trgu.

S kakovostnim  in varnim izborom pohištva Jele Jagodine si tako lahko opremimo svoj celotni dom, saj ponujajo kakovostne kuhinje Jela, dnevne sobe Jela, Jela spalnice, predsobe Jela in Jela otroške sobe. Vizija podjetja Jela Jagodina je, da skrbno načrtujejo proizvode, ki jih izdelujejo v tovarni Jela in tako trgovine prodajajao njihove izdelke, ki bodo izpopolnili pričakovanja sodobnega človeka, so enostavni za uporabo in imajo sodoben ter moderen dizajn pohištva Jela. S proizvodi Jele si lahko ustvarimo dom, v katerem se bomo počutili zadovoljno in ponosno in ravno to je vodilo podjetja Jela Jagodina, da za nas ustavarajajo vrhunsko pohištvo. Jela - priznana kvaliteta. 

Za zdrav slog življenja je zelo pomembno, da si vsaki dan pripravimo jed, izberemo pravilne sestavine, uporabimo ustrezne količine in se držimo postopka priprave. Tako je pri nakupu kuhinje Jela. Kuhinje Jela nam ponujajo bogat nabor elemnetov, različnih dizajnov in barvnih dekorjev. Tako bo priprava vsake jedi v kuhinji Jela postala novo doživetje. Od rustikalnega stila proivodov kuhinj Jele, ki ga najdemo pod imenom Jela EVERGREEN in Jela TARA preidemo v bolj klasičen dizajn pod imenom Jela EVIA, Jela LIRA in Jela RIVA in na koncu zaključimo z programo modernega dizajna, ki se imenuje  Jela MODERN in Jela HIGNLINE.

 

Segmenti pohištva prizvedeni v Jeli Jagodini se med seboj povezujejo. Če nadaljujemo v predsobi ali dnevni sobi jo lahko povežemo z dizajnom in barvo kuhinje. Pri predsobah so na voljo programi: Jela EVERGREEN, ki je bolj rustikalnega videza, nato sledi klasičen trend Jela AZUR in Jela DANA, ter moderen dizajn pod imenom Jela SOLO, Jela ONYX, Jela RIO, Jela CPL in Jela STELA.

 

Prav tako najdemo pri dnevnih sobah rustikalni dizajn pod imemon Jela EVERGREEN, nadaljujeta se programa BRIO in VIDA ki sta inovativna, trendovska, LISA je večna klasika in zaključimo z modernim programom pod imeni ONYX, PIANO, STELA in NICA. Pohištvo Jele Jagodine izpolni želje vsakega izmed nas z svojo široko paleto pohištva.

spalnica evergreen

 

 

Barve in moderen lesni dekor zaznamujeta programe otroških sob Jele, v katerih se bodo otroci zagotovo dobro počutili, starši pa boste z izborom elementov naredili sobico funkcionalno ter jo prilagodili potrebi vašega otroka.Na voljo so programi Jela KIKI, Jela JOY, Jela PLAY in Jela TRIO, kateri nudijo pestro izbiro postelj, pogradov, različnih poličk, omar, predalnikov, pisalnih miz…

otroška soba kiki

Spalnice je prostor kjer se sprostimo in počivamo, zato je zelo pomembno, da jo opremimo po svojih merilih. Izbor spalnice Jele

Jagodine je zagoto prava izbira, saj so programi ustvarjeni za različne okuse in želje. Na voljo so programi: rustikalni program spalnic EVERGREEN, klasičen program z pridihom modernega

videza sta GALA in KAN ter ONYX, PIANO, TENA IN STELA kateri navdušujejo z široko paleto elementov modernega videza.

 

Uresničite si sanje in si privoščite pohištvo Jela v dimenzijah in barvah, ki vam najbolj ustrezajo.