Vzglavnik MEMORY ACTIVE

39,90 €

Dobava: 3-14 dni

Osebni prevzem: DANES V primeru osebnega prevzema lahko izdelek prevzamete v našem skladišču že danes. V primeru dostave z dostavno službo je dobavni rok 3-10 dni.

SKU
GRA0160

Vzglavnik Memory Active je idealen za ljudi, ki imajo težave z bolečinami v vratu, slabo držo in pogostimi glavoboli. Ležanje na blazini razbremeni protosk, vratna hrbtenica se postavi v pravilen položaj, tako da se vratne mišice odpočijejo in sprostijo. 

Anatomski vzglavnik MEMORY ACTIVE

Memory Active je klasična oblika vzglavnika iz visokokakovostne spominske pene, oblikovane iz kolupa. Spominska pena postane mehkejša tam, kjer je naše telo najtoplejše, kar je bistveno sprotitev bolečih delov telesa. Vzglavnik je idealen za osebe, katere imajo slabo drži in bolečine v vratu. Je primeren za vse, ki spijo na boku in hrbtu, razbremeni površinski pritisk vratna hrbtenica se postavi v pravilen položaj, tako da se vratne mišice odpočijejo in sprostijo.

Prevleka za vzglavnik je narejena iz antibakterijske in antialergijske tkanine s Tencel vlakni in je pralna na 60°C, temperatura, ki uničuje bakterije in pršice, zato je vzglavnik primeren tudi za ljudi, ki imajo težave z alergijami in bo vzglavnik svež in čistite ves čas uporabe. Tencel vlakna so naravna celulozna vlakna, pridobljena iz drevesa evkaliptusa. Glavne lastnosti tkanine Tencel so odpornost proti obrabi, maksimalna zračnost in izjemna sposobnost vpijanja vlage. V blazinah s tkanino Tencel se vlaga ne zadržuje, le prehaja skozi vlakna Tencel in zelo enostavno izhlapi iz blazine.

Opis:

  • za vse ki ležijo na boku in hrbtu
  • iz spominske pene
  • snemljiva in pralna prevleka
  • antibakterijska prevleka

Dimenzije: 70x40x12cm 

podobni izdelki