Vitrina BRIO-V2S

Akcijska cena 293,17 € Redna cena 344,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 13.64 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Vitrina BRIO-V2S

Vitrina iz kolekcije BRIO, na voljo v beli barvi visokega sijaja z lesnim dekorjem tabacco hrasta. Dimenzije: 77 x 150 x 41 cm.

Vitrina BRIO-V2S proizvajalca Jela. 

Vitrina iz serije BRIO, s svojimi geometrijskimi linijami in sodobnim dizajnom v dnevno sobo prinese dinamiko. Notranjost vitrine je opremljena z večimi policami. Vrata vitrine so delno steklena. Steklo je debeline 4 mm in je kaljeno. Vsi elementi pohištvene serije Brio so opremljeni z mehkim zapiranjem. Barvna kombinacija kristalno bele s Pacifik orehom v dnevni prostor prinaša umirjenost in domačnost. Vrata elementov do lakirana z UV lakom v visokem sijaju. UV lak oddaja več sijaja in je bolj odporen na fizične odrgnine.  

Opis:

 • visok sijaj
 • sistem mehkega zapiranja
 • štiri police 
 • dvoje vrat
 • kaljeno steklo 4 mm

Barva: bela visok sijaj/pacifik oreh

Dimenzije (ŠxVxD): 77 x 150 x 41 cm.

Oglejte si tudi ostale vitrine iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -15%
  Vitrina VIDA
 2. -15%
  Vitrina PIANO V60-1KS/PN - Jela
 3. -15%
  Vitrina PIANO V60V-1KS/PN - Jela
 4. -15%
  Vitrina STELA-V1S - Jela
 5. -15%
  Vitrina EVERGREEN EG-V11S - Jela
 6. -15%
  Vitrina ONYX V90-2KS/ON - Jela
 7. -15%
  Steklena vitrina RUSTIK