Predsoba RIO 1

Akcijska cena 651,92 € Redna cena 814,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 16.22 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Predsoba RIO 1

Predsoba iz kolekcije RIO, na voljo v bež barvi visokega sijaja. Sestavljena je iz petih elementov. Možnost dokupa dodatnih elementov.

Predsoba iz kolekcije RIO

Predsoba iz pohištvene serije Rio je na voljo v bež visokem sijaju. Pohištvo Rio je kvalitetne izdelave, lakirano z UV lakom, kateri je bolj trpežen kot klasičen lak. Predsoba sestavlja omara, v kateri se nahajajo tri police in manjši drog za obešanje oblačil; komoda za čevlje s tremi predali, ogledalo, klop z blazino ter stenski obešalnik. 

Opis:

 • sestavlja 5 elementov
 • kvalitetne izdelave
 • lakirano z UV lakom

Elementi:

 • 1: visoka omara (š/v/g) 60 x 194 x 35 cm
 • 2: komoda za čevlje s predali (š/v/g) 60 x 102 x 35 cm
 • 3: ogledalo (Š/v/g) 60 x 74 x 2 cm
 • 4: omarica z blazino za sedenje (š/v/g) 60 x 46 x 35 cm
 • 5: obešalna stena (š/v/g) 60 x 116 x 22 cm

Barva: UV lakiran bež visok sijaj

Material: oplemeniten iveral 16 in 38 mm

Oglejte si še ostale predsobe iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  Predsoba RIO 2
 2. -20%
  Predsoba STELA 1
 3. -20%
  Predsoba EVERGREEN 1
 4. -20%
  Predsoba AZUR 2
 5. -20%
  Predsoba AZUR 1