Modularna stena SIPARIO 2, terra

169,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 15.29 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 3-14 dni

SKU
40394.44.000

Modularna predelna stena SIPARIO 2 proizvajalca NARDI v temno rjavi barvi. Modul vključuje tudi samozalivalni cvetlični lonec.
Dimenzija: 70,5 x 141 x 35 cm.

Poljubno samostoječa modularna zunanja predelna stena SIPARIO 2, priznanega italijanske proizvajalca vrtnega pohištva NARDI. Namenjena je razdelitvi zunanjih javnih prostorov in ustvarjanju zasebnosti vrtnih teras restavracij in barov. Predelno steno SIPARIO lahko uporabite tudi v individualnih nastanitvah ali nastanitvah namenjene za turistično dejavnost.
Stena je narejena iz dveh mrežnih elementov, ki jih med seboj povežete hitro in enostavno brez uporabe vijakov. Za stabilnost skrbi samo zalivalno cvetlično korito, v katerega lahko posadite manjše grmičevje ali cvetlice.
Možnosti postavitev v prostor so neskončne. Lahko jih postavite v ravno linijo poljubne dolžine, v obliko črke L ali črke U, lahko pa posamično predelno steno Sipario 2 postavite kot individualni predelni element.
Stena je izdelana iz na UV odpornega regeneriranega barvanega polypropylena iz steklenih vlaken. Ker je v izdelku uporabljen tudi trajnostno recikliran material, lahko prihaja do majhnih barvnih razlik v posamičnem elementu. Površina ima mat videz v barvi terra (temno rjava). Izdelek je možno tudi reciklirati.

K modularni steni SIPARIO 2 lahko kombinirate zunanje vrtne stole Nardi in zunanje vrtne mize Nardi.


Opis:

  • Lastnosti: pred uporabo potrebno sestaviti, odporno na zunanje vremenske vplive
  • Barva: terra (temno rjava)
  • Material: regenerated fiberglass polypropylen
  • Dimenzija: 70,3 x 140,6 x 35 cm, globina cvetličnega korita: 32 cm
podobni izdelki