LEŽIŠČE DORMEO BABY BLUE 60 x 120

129,90 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 11.70 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 30-45 dni

SKU
LEŽIŠČE DORMEO BABY BLUE 60 x 120
Otroško ležišče z Ecocell® peno nudi ortopedsko oporo ter hipoalergeno zaščito vašemu otroku že od rojstva naprej. Obračljivo jedro s čvrsto in mehkejšo stranjo nudi 2 različni možnosti trdote ležišča: od čvrste za dojenčke do mehke za malčke. Prevleka je pralna in vodoodporna.

Otroci skozi čas intenzivne rasti in razvijanja hrbtenice potrebujejo različno trdo ležišče. Dormeo otroško ležišče Baby je zaradi tega izdelan tako, da ustreza različnim stopnjam razvoja otroka. Ležišče Baby je izdelano tako, da ustreza otrokovim potrebam že od rojstva naprej. Primeren je za najmlajše otroke v različnih stopnjah razvoja, in sicer za dojenčke, ki še ne morejo dvigniti glave, in malčke, ki se že samostojno obračajo v posteljici.

Otroško ležišče Baby je narejeno iz raztegljive, čvrste Ecocell® pene, materiala iz milijonov drobnih celic, v katerih lahko zrak neprekinjeno kroži v vse smeri.

Ležišče je primerno tudi za alergike in astmatike.

Otroško ležišče Baby ima trpežno, snemljivo prevleko, ki je nepremočljiva in tako nudi popolno udobje, ki ga potrebuje vaš malček. Prevleka je iz kakovostnih materialov, ki ležišče ščitijo pred nečistočo in mu tako podaljšujejo življenjsko dobo.

Višina ležišča: 10 cm.

Pakiranje: zvito v roli

Oglejte si še ostala ležišča iz naše ponudbe.

podobni izdelki
  1. Vzmetnica MERKUR
  2. Vzmetnica EUFORIA