Kuhinjski otok RIVA

že od 211,92 € Redna cena 264,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 19.07 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Kuhinjski otok RIVA

Kuhinjski otok, iz serije RIVA proizvajalca JELA. Moderne bele ali bež barve v visokem sijaju v kombinaciji z lesnim ali kamnitim dekorjem. Na voljo v štirih velikostih. 

Kuhinjski otok kolekcije RIVA

Kuhinjski otok iz pohištvene kolekcije RIVA. Pohištvena serija Riva je kvalitetne izdelave, izdelana pri priznanem podjetju Jela. Vrata elementov so dobavljiva v beli ali bež sijajni barvi, lakirani z UV lakom. UV lak daje več sijaja in je bolj odporen na fizične poškodbe kot klasično lakiranje. Kuhinjski pult je prilagojen dolžini delovnih kuhinjskih elementov 120 cm, 135cm, 150cm ali 160cm. Sestava pulta vsebuje: delovno ploščo v zahtevani dolžini, fronte enakega dizajna kot izbrani model kuhinje, stranice v barvi fronte in podnožje z gumijastim tesnilom višine 12 cm v zahtevani dolžini. Notranje stranske aplikacije so v dekorju delovne plošče. Notranja stranska aplikacija v dekorju delovne plošče, zunanja stranska aplikacija v sprednjem dekorju. 
cokel s tesnilno gumo, višina 12 cm
OPOMBA: Pult ni predviden samostojno, za primerno uporabo je potrebno naročiti delovne elemente v ustrezni dolžini, ki se montirajo na notranji strani pulta.

Opis:

  • delovna plošča debeline 38 mm
  • na voljo v različnih dimenzijah
  • UV lakirano v visokem sijaju

Barva: 

  • bela sijaj UV lak
  • bež sijaj UV lak

Dimenzije:

  • PULT-120/2 - 129x109x31cm
  • PULT-135/2 - 143x109x31cm
  • PULT-150/2 - 159x109x31cm
  • PULT-160/2 - 169x109x31cm

Možnost donaročila delovne plošče in podnožja.

Oglejte si še ostale kuhinjske elemente iz naše ponudbe.

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.