Dnevni regal STELA

Akcijska cena 527,92 € Redna cena 659,90 €
x
20,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Vaš mesečni obrok že od 13.14 €
+ 0 € pologa
Izračun obrokov:

Dobava: 14-45 dni

SKU
Dnevni regal STELA

Dnevna soba STELA, proizvajalca JELA, vas bo navdušila s svojim elegantno svežim dizajnom v beli sijaj barvi in z lesnim vzorcem Tabako hrast.

Dnevni regal iz kolekcije STELA

Dnevni regal iz serije STELA, navdušuje s svojim elegantno svežim dizajnom v sijaj beli barvi v kombinaciji s Tabaco hrastom. Sistem tihega zapiranja in nastavljive nogice so vključene v ceni. Odpiranje je s sistemom "push to open". Regal sestavlja tv omarica, nizka vitrina in viseča polica. 

Opis:

 • moderen dizajn
 • odpiranje "push to open"
 • barva: bela visok sijaj/ Tabako hrast
 • kaljeno steklo debeline 4mm

Dnevni regal sestavlja: 

 • Tv omarica STELA-TV
 • Nizka vitrina STELA-V2S
 • Viseča polica STELA-VP1

Pohištvo Jela se ponaša z izpopolnjeno izdelavo, funkcionalnostjo ter bogato ponudbo. Ta obsega vse od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, spalnic ter predsob. Širok nabor produktov nudi pestro izbiro med modernimi, rustikalnimi in klasičnimi stili že vse od leta 1991. Kupiti jih je mogoče v več kot 20 državah, izvoz pa predstavlja kar 70% celotne prodaje. Izdelki, kot so Jela nočne omarice, se lahko pohvalijo s priznanimi certifikati o kakovosti na domačem in tujem trgu. Slednji so rezultat posodobljene proizvodnje s CNC in digitalno tehnologijo. Ti sta pripomogli pri ohranjanju vrhunske kvalitete na zahtevnih tržiščih ter z razširitvijo proizvodnje omogočili boljšo organizacijo celotnega poslovanja. Kose odlikuje še priznan certifikat FSC, kar pomeni, da prihajajo iz odgovorno upravljanih gozdov ter so del trajnostnega gospodarjenja. Sledljivost lesa ne prinaša le novih tržnih priložnosti, temveč tudi okoljske in družabne koristi. FSC certifikat zagotavlja, da je bil izdelek pod strogim nadzorom vse od poseka lesa do prodajalca. Takšno gospodarjenje ohranjanja naravne vire, uporabniku pa nudi zdrave, neoporečne produkte.

podobni izdelki
 1. -20%
  Dnevni regal ONYX - Jela
 2. -20%
  Dnevni regal EVERGREEN - Jela